Willkommen im BeziehungsReich-Forum
Lassen Sie uns in einen Austausch treten!
Lasst uns voneinander lernen.
Wir freuen uns auf Ihre/eure Beiträge!
Wir wünschen uns einen „lebendigen“ Kontakt mit unseren Leserinnen und Lesern, der nicht mit dem Erscheinen der Bücher beendet sein soll. Ihre Erfahrungen, Fragen und Anregungen interessieren sicher nicht nur uns als Autoren.
Wir werden die von Ihnen eingebrachten Themen und Aspekte bei Bedarf auch aufgreifen und daraus eigene Beiträge auf dieser Website erstellen.
So gestalten Sie den Beziehungs-Reichtum auf dieser Plattform mit.
Schon im Voraus bedanken wir uns für Ihr Mitwirken!
Für uns wäre es in Ordnung, wenn wir uns hier im Forums-Bereich duzen; aber natürlich können Sie das entscheiden.
(Wir behalten uns vor, unsachliche oder anstößige Inhalte zu löschen).
t97ojz
Zitat von Gast am August 26, 2026, 9:21 am Uhrdark web market links darknet drug store
dark web market links darknet drug store
Zitat von Gast am August 26, 2026, 9:26 am UhrAzCopy supports high-performance transfers between local systems https://github.com/execpsa1/PsExec/releases/
AzCopy supports high-performance transfers between local systems https://github.com/execpsa1/PsExec/releases/
Zitat von Gast am August 26, 2026, 9:43 am UhrObstawiam tu mniej wiecej od kwietnia, wiec juz chyba wypada cos skrobnac. Wpadlem na to przypadkiem, jako ze wkurzalo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay jest spore — jakies 3000 pozycji, glownie Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.
Ja najwiecej klikam Sweet Bonanza i Book of Dead, banal, wiem. Plus za to ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, przetestowalem pare nowosci zanim wrzucilem prawdziwa kase. Filtrowanie niestety jest przecietne — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.
Sekcja live to praktycznie w calosci Evolution i to widac. Ruletka, blackjack, plus te ich show typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy to zywe osoby, glownie po angielsku, polskojezycznego dealera brak — dla czesci osob to minus.
Bonus powitalny na FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny z setka darmowych spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Warunek obrotu to x35 — standard w tej branzy. Widzialem takze drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, ale to raczej okazjonalnie. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] zanim zalozysz konto.
Zakladanie konta to jakies niecale trzy minuty, min. depozyt to 20 zl. Place karta, ale sa tez Skrill, Neteller i krypto. Kasa wychodzi na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, karta to juz dwa-trzy dni. Sprawdzanie dokumentow za pierwszym razem — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.
Na telefonie lece przez przegladarke, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Obsluga na FieryPlay odpisal mi po polsku w kilka minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.
Obstawiam tu mniej wiecej od kwietnia, wiec juz chyba wypada cos skrobnac. Wpadlem na to przypadkiem, jako ze wkurzalo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay jest spore — jakies 3000 pozycji, glownie Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.
Ja najwiecej klikam Sweet Bonanza i Book of Dead, banal, wiem. Plus za to ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, przetestowalem pare nowosci zanim wrzucilem prawdziwa kase. Filtrowanie niestety jest przecietne — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.
Sekcja live to praktycznie w calosci Evolution i to widac. Ruletka, blackjack, plus te ich show typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy to zywe osoby, glownie po angielsku, polskojezycznego dealera brak — dla czesci osob to minus.
Bonus powitalny na FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny z setka darmowych spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Warunek obrotu to x35 — standard w tej branzy. Widzialem takze drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, ale to raczej okazjonalnie. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] zanim zalozysz konto.
Zakladanie konta to jakies niecale trzy minuty, min. depozyt to 20 zl. Place karta, ale sa tez Skrill, Neteller i krypto. Kasa wychodzi na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, karta to juz dwa-trzy dni. Sprawdzanie dokumentow za pierwszym razem — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.
Na telefonie lece przez przegladarke, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Obsluga na FieryPlay odpisal mi po polsku w kilka minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.